Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Láska a gelato

E-kniha, Slovensky
11,80 €

Láska a gelato

Najúžasnejšie letné čítanie s talianskou atmosférou a chuťou gelata na perách.

Lina trávi prázdniny v Taliansku, ale akosi nemá náladu na pláže ani slávne pamiatky. Prichádza do Florencie len pre mamino želanie, aby stretla svojho otca. Ale prečo by mala spoznať niekoho, kto sa o ňu šestnásť rokov vôbec nezaujímal? Lina túži po jedinom – vrátiť sa domov. Potom však natrafí na mamin denník zo študentských čias. Spolu s tajomným Lorenzom kráča v maminých šľapajach a spoznáva nádhernú taliansku kultúru. Postupne rozuzľuje spleť rodinných tajomstiev, aby zistila, kam naozaj patrí.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Jenna Evans Welchová
Počet strán 312 strán
Rok vydania 2021
Nakladateľ Cooboo
Jazyk Slovensky
Kód:  EK37914
Produktové číslo:  978-80-566-2251-3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03