Obnoviť stránku

Kvantový doktor – Kvantový fyzik nás provádí zdravím a léčbou

Audiokniha
5 1 hodnotení
11,90 €

Kvantový doktor – Kvantový fyzik nás provádí zdravím a léčbou

Kvantový fyzik nás provádí zdravím a léčbou

Podle kvantového fyzika AmitaGoswamiho je medicína připravena na aplikaci nového vědního oboru založeného na prvenství vědomí. Tento nový směr má působivou schopnost integrovat konvenční vědu, spiritualitu a léčitelství.
V tomto novém vydání své populární knihy Goswami odvážně reinterpretuje přední metody alternativní medicíny – homeopatii, čínskou medicínu, akupunkturu, ájurvédu a konvenční medicínu. Ukazuje, jak mohou být tyto zdánlivě odlišné modely propojeny v nový systém integrativní medicíny, a nabízí hluboký vhled do vztahu fyziky a vědomí. Kvantový doktor je tedy odvážnou novou interpretací nejdůležitějších postupů a metod alternativní medicíny – homeopatie, čínské medicíny, akupunktury, ájurvédy – stejně jako konvenční medicíny, a to z pohledu kvantové fyziky.
Titul Kvantový doktor je nyní k dispozici také jako audiokniha, kterou můžete poslouchat kdykoliv, když nemáte zrovna chuť nebo možnost číst. Nechte odpočinout unavené oči a zaposlouchejte se do knihy, kterou namluvil známý herec a dabér Martin Sláma.

Amit Goswami

Amit Goswami, Ph.D., je profesor teoretické fyziky na odpočinku. Od roku 1968 působil na University of Oregon v Eugene. Je průkopníkem nového paradigmatu známého jako „věda v rámci vědomi“. Goswami je autorem velmi úspěšné učebnice QuantumMechanics používané dodnes na univerzitách po celém světě. Napsal rovněž řadu populárněvědeckých knih, jako např. TheSelf-AwareUniverse, TheVisionaryWindow, Physicsofthe Soul, Kvantový doktor a GodIs Not Dead. Goswami účinkoval ve filmech CoMyJenVíme!? a Dalai Lama Renaissance a v cenami ověnčeném dokumentu TheQuantumActivist.

Martin Sláma

Narodil se, vyrůstal a dodnes žije v Brně. Chodil zde také do škol, od mateřské až po vysokou, a hned po ukončení Divadelní fakulty JAMU (obor činoherní herectví) nastoupil v roce 1992 do angažmá v Národním divadle Brno, kde také stále jako herec působí. Už na JAMU se začal věnovat dabingu a dodnes nadaboval desítky filmů a seriálů. Účinkoval i v několika televizních inscenacích a seriálech, například v Četnických humoreskách v roli strážmistra Karabely. Od roku 1994 začal pracovat jako moderátor brněnského Rádia Krokodýl, kde o víkendech stále vysílá a v letech 2008 a 2009 také moderoval Dobré ráno na ČT.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 12:48:55

Autor

Autor Amit Goswami
Interpret Martin Sláma

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 744 MB
Kategorie Audioknihy, Osobný rozvoj, Zahraničná literatúra
Jazyk Česky
Kód:  AK1B099

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17