Obnoviť stránku

Kufrové tango

Audiokniha
14,90 €

Kufrové tango

Bosch je naspäť v hre a vyriešiť musí jeden z najťažších prípadov

Mafiánska vražda? Keď Harry hľadá pravdu, zastaviť ho môže jedine guľka…
Detektív Harry Bosch je naspäť v hre a hneď musí riešiť jednu z najzávažnejších vrážd v Hollywoode. V kufre auta sa našla mŕtvola filmového producenta a všetko naznačuje, že išlo o vybavovanie účtov, klasickú mafiánsku vraždu
Harry sa vyberie po stopách peňazí, ktoré ho privedú do Las Vegas. Jeho odhodlanie a výdrž však znamenajú, že si pri riešení prípadu narobí aj veľmi mocných nepriateľov.
No a keby nestačilo, že je aj tak po kolená v problémoch, čaká naňho aj najväčší hazard zo všetkých - láska. Miešať prácu so zábavou by ho mohlo dostať na nesprávnu cestu - a predčasne do hrobu, aký vie pripraviť iba lasvegaské podsvetie.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 14:22:52

Autor

Autor Michael Connelly
Interpret Ivo Gogál

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 793 MB
Kategorie Audioknihy, Detektívky, thrillery, Zahraničná literatúra
Jazyk Česky
Kód:  AK1E056
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02