Obnoviť stránku

Krv je len voda

E-kniha, Slovensky
15,90 €

Krv je len voda

„V istom zmysle sme všetci len obete obetí...“

Klára chce matku. Matka chce slávu. Otec chce, aby všetci boli šťastní...
Román je analýzou rozkladu dysfunkčnej rodiny, a zároveň sa snaží vysledovať, z čoho pramenia príčiny násilia. Avšak nie v globálnom merítku, ale na malej vzťahovej ploche jednej rodiny. Pretože korene všetkého zla začínajú v rodinách a vzťahoch medzi ich členmi.
 

Jana Micenková

Jana Micenková (1980) vyštudovala odbor Slovenský jazyk a literatúra na FF PU v Prešove a odbor Scenáristika a dramaturgia na FAMU v Prahe. V roku 2013 založila v Prahe nezávislý divadelný súbor Nekroteatro (www.nekroteatro.cz), kde dodnes pôsobí ako dramatička a režisérka. Za svoju divadelnú hru Nekrogames získala Cenu slovenského literárneho fondu za najlepší dramatický text 2013 a cenu pre mladých dramatikov VEJK AP 2012. Za poviedku s názvom Nekrogames získala prémiu v súťaži Poviedka 2012. Za text novely Najkrajšie roky získala cenu poroty v literárnej súťaži DEBUT 2012. Debutovala zbierkou poviedok Sladký život (2018), ktorá sa dostala do finálovej desiatky ceny Anasoft litera.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Jana Micenková
Počet strán 424 strán
Rok vydania 2021
Nakladateľ Marenčin PT
Jazyk Slovensky
Kód:  EK39236
Produktové číslo:  978-80-569-0633-0

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02