Obnoviť stránku

Kreatúra

E-kniha, Slovensky
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kreatúra

Nečakané stretnutia ľudí, ktorí si mysleli, že im osud už nikdy neskríži cestu; nesplnené sny, ktoré dostanú konkrétnu podobu vďaka náhode; odpustenie tomu, kto spôsobil rodine obrovskú traumu a kto si po rokoch dokáže priznať vlastné chyby, ale aj príbeh človeka, ktorý je presvedčený o tom, že ho život predurčil byť čímsi viac ako ostatní. Šesť príbehov ľudí, ktorí sa ocitli na životnej križovatke, dokázali sa vcítiť do kože tých, ktorým ublížili a teraz sami potrebujú pomoc. Príbehy napísané podľa skutočnosti, osudy mužov a žien, ktorí dokázali rokmi, skúsenosťami, pochopením tých druhých, či ranami osudu zmeniť svoje priority v živote.

Dana Hlavatá (1957) pracuje v RTVS ako dramaturgička viac ako dvadsať rokov. Pripravuje relácie pre deti aj pre dospelých. Publikuje od svojich štrnástich rokov. Napísala tritisíc poviedok a fejtónov, tri desiatky rozhlasových hier a pásiem, desiatky televíznych scenárov. Venuje sa písaniu románov, detektívok, bájok a rozprávok. Obálky kníh, ktoré jej vychádzajú vo vydavateľstve Marenčin PT, sú jej olejomaľbami, na ktorých sú zvyčajne kvety. Venuje sa rôznym výtvarným technikám. „Srdcovkou“ je pre ňu maľovanie a písanie pre deti. Za svoju literárnu tvorbu získala niekoľko ocenení doma aj v zahraničí.\nJe mamou dvoch dospelých synov a má vnučku Emku.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Dana Hlavatá
Počet strán 160 strán
Rok vydania 2018
Nakladateľ Marenčin PT
Jazyk Slovensky
Kód:  EK26816
Produktové číslo:  978-80-569-0209-7

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11