Obnoviť stránku

Královské intriky

E-kniha, Česky
9,19 €

Královské intriky

České království se po vymření Přemyslovců zmítá v bojích a krásná, svéhlavá Živa postupně proniká do společnosti těch nejurozenějších a poznává přátelství i vášnivou lásku. Musí však zároveň čelit mnoha úkladům, politickým hrám a nenávisti mocných. Nadaná dívka se stane špionkou ve službách mladého Jana Lucemburského a tento nevšední úkol ji zavede až do daleké Neapole. Ve chvíli, kdy se po mnoha strastech osudu snaží začít nový život, je náhle obviněna z vraždy. Podaří se jí vyváznout i z této kruté zkoušky?

Spletitý příběh románu Královské intriky je vyprávěn velmi rozdílnými muži, do jejichž životů hrdinka nejvíce zasáhla – jejími přáteli, nepřáteli, milenci i mladým králem. www.riedova.cz

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Emma Riedová
Počet strán 469 strán
Rok vydania 2023
Nakladateľ Mgr. Eliška Domincová
Jazyk Česky
Kód:  EK50179
Produktové číslo:  999-00-039-4663-8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08