Obnoviť stránku

Konec prokrastinace

E-kniha, Česky
4,7 73 hodnotení
11,90 €

Konec prokrastinace

Ako prestať odkladať a začať žiť naplno

Petr Ludwig v pôvodnej slovenskej publikácii opierajúci sa o posledný vedecké výskumy svetových univerzít z oblasti ľudského rozhodovania, motivácie a produktivity prináša odpoveď na otázku, ktorú si kladie každý z nás: Ako z toho von? Ako byť produktívnejší bez väčšej únavy? Ako začať využívať náš čas efektívnejšie? Ako prežiť každý deň naplno?

Riman Seneca vo svojom slávnom citátu povedal: "Kým strácame svoj čas váhaním a odkladaním, život uteká." Táto kniha vám pomôže s váhaním a odkladaním dlhodobo bojovať a zlepší vašu schopnosť využívať čas zmysluplnejšie. Jadrom knihy je osem praktických nástrojov osobného rozvoja, ktoré vám pomôžu nad prokrastinácie vyhrávať každý deň.

***

"V knihe sa nebije prázdna slama. Tipy na to, že si máte vypnúť Facebook, aby ste sa mohli v pokoji učiť, sa hodí do Šestáková literatúry. Ludwig ale čerpá prednostne z odborných výskumov a zo štúdia fungovania mozgu, čo sa v poslednej dobe osvedčuje aj mne samotnému, pretože odpovede a skutočné rady možno nájsť práve v poznaní tejto inštitúcie. Devíza knihy potom spočíva vo zrozumiteľnosti a poradie, v akom všetky tie mozgové postrehy autor odovzdáva. Berie ich ako akési korálky zavesené na špagát, ktorý pre nás na základe mnohoročné lektorskej skúsenosti pripravil. "
Lukáš Gregor, Mať všetko hotové

Teraz bez zabezpečenia Adobe DRM!

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Petr Ludwig
Počet strán 272 strán
Rok vydania 2013
Nakladateľ Jan Melvil publishing
Jazyk Česky
Kód:  EK5633
Produktové číslo:  978-80-872-7051-6

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06