Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kolik váží Matylda?

Audiokniha
12,90 €

Kolik váží Matylda?

Dostat se s Matyldou do křížku je fakt moc nebezpečný.

Třeťák Kája (správně Carlos) Votruba má nejlepší kamarádku Hermínu a je adaptovanej. Že nevíte, co to znamená? Nejlepší bude, když dáme slovo přímo Kájovi: „Bejt adaptovanej znamená, že nejste náš, ale pak přídou do děcáku nějaký hodný lidi a vezmou si vás domu. Tam vás umejou, daj vám najíst, ukážou babičce, co je teď jako vaše. Tak to je ta adaptace.“ Kája je velký strašpytel, ale úplně nejvíc se bojí Matyldy. Kdo, nebo co to je? Matylda Tučná je sedmačka a šikanuje celou školu. Nohy má veliký jako stromy, nad nimi velikej zadek a pak hlavu. Když jde ráno do školy, úplně duní chodník. Protože jsou ale Kája s Hermínou zvídaví, zajímá je, kolik asi taková Matylda váží. A nebyl by to Votruba, aby si s tím neuměl poradit. Jenže zjistit to bude děsně těžký – a když se vám do toho ještě přimotá gang pašeráků a jeden vejlet na Paštiku – vypadá to skoro nemožně!

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 02:39:35

Autor

Autor Jiří Holub
Interpret David Novotný

Podrobnosti

Rok vydání 2021
Veľkosť 128 kbps 147 MB
Kategorie Audioknihy, Česká literatura, Pre deti
Jazyk Česky
Kód:  AK1D067

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18