Obnoviť stránku

Kings Bounty: Warriors of the North

10,90 €

Kings Bounty: Warriors of the North

Kings Bounty: Warriors of the North


Ďalšie voľné pokračovanie ťahovej fantasy série, tentoraz s nádychom severskej romantiky. Hlavným hrdinom je Olaf, mladý následník kráľa Northlingov. Olaf sa rozhodol, že nebude ležať za pecou a vyhlási vojnu všetkým nemŕtvym na severe Endorie, čo je úloha nemalá a celkom zdĺhavá. Asistovať mu pritom budú aj krásne Valkýry a výpravy ho okrem ľadových plání zavedú aj do trpasličích jaskýň, temných hvozdov a ďalších tradičných prostredí.
 
Valkýr je v hre päť a stanú sa vašimi novými spoločníkmi. Čo sa týka noviniek vo Warriors of the North, očakávajte od tohto samostatne spustiteľného datadisku nové lokácie, samozrejme nové jednotky, nové schopnosti, ocenenia, achievementy a novú školu mágie, ako inak než runovú.

Obsah balenia

  • Sadu Valhalla Armor: Tento unikátny herný predmet je sada brnenia, ktorú môže hrdina zozbierať v prebehu jeho putovania. Po skombinovaní pridávajú tieto artefakty bonusy k vlastnostiam postavy.
    Digitálne artworky a tapety na plochu: Artwork vo veľmi vysokom rozlíšení zachytávajúci epickú bitku Olafa a Valkyrie proti hordám nemŕtvych, a pozadia na plochu v najobľúbenejších rozlíšeniach.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PC
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Steam

Žáner

Žáner Akčný, Stratégia
Herné mechaniky Ťahové

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Verzia

Platforma PC – na stiahnutie
Edícia Základná

Minimálne požiadavky

Frekvencia procesora 2,6 GHz (2,6 GHz)
Pamäť RAM 1 GB
Potrebný priestor 5,5 GB

Odporúčané požiadavky

Frekvencia procesora 3 GHz
Pamäť RAM 2 GB
Potrebný priestor 5,5 GB
Kód:  MVE000167
Produktové číslo:  6289

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07