Obnoviť stránku

Každý má svojho Igora

E-kniha
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Každý má svojho Igora

Len nenaplnenie dokáže lásku umocniť až na posadnutosť. Lebo žiadna skutočnosť by nebola taká úžasná, ako predstava o nej. Kvôli takej láske sa rúcajú mosty a vracia sa späť na záchrannom člne, lebo inak sa nedá existovať. Aj Tesy takú zažila. Vykašľala sa na kariéru i domov a odišla do rodnej dediny, kde stretá Dana, maliara, ktorý sa práve vrátil z Japonska a zaumieni si napísať knihu. Ako sa v úzkoprsom prostredí vidieka rozvinie vzťah tak protichodných osobností a či úprimná ľudská náklonnosť dokáže nahradiť spaľujúcu túžbu po mužovi z minulosti, to sa dozviete v príbehu.
Števa Opremčáková (1957, Rožňava) vyštudovala sociálne právo. Autorka projektu azylového domu pre bezdomovcov a sociálnej kliniky pre týrané matky s deťmi. Za podpory pražskej Armády spásy a Nadácie dobrej vôle Oľgy Havlovej uviedla tieto projekty do života aj v Košiciach. Autorka bestsellerov Zatiaľ navždy, Židovská krv, V Írsku prší inak a Planisko. Viac na http://www.facebook.com/stefania.opremcakova a http://opremcakova.blog.sme.sk/

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Števa Opremčáková
Počet strán 264 strán
Rok vydania 2013
Nakladateľ Marenčin PT
Kód:  EK9613
Produktové číslo:  978-80-811-4303-8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06