Obnoviť stránku

Kavárna v Kodani

E-kniha, Česky
4,9 18 hodnotení
16,18 €

Kavárna v Kodani

Vtipný príbeh o láske, šťastie a cestovanie, ktorý vás chytí od prvej stránky! Vezmite teplú deku, hrnček horúcej čokolády a začítajte sa ...

Úspešná manažérka Kate má presne taký život, aký si vysnívala. Pracuje pre jednu z najlepších PR agentúr v rušnom Londýne, je úspešná, očarujúce a jej priateľ je tak ... skvelý. Kým jej tento skvelý priateľ neukradne nápady, vďaka ktorým je povýšený namiesto nej. Kate by rada všetkým dokázala, že nie je tak mladá a neskúsená, ako si všetci myslia. Získať ako nového klienta veľkého predajcu dánskych bytových doplnkov a nábytku je jej šance. Pretože práca je pre ňu všetkým.
Preto musí absolvovať cestu do Kodane. Čo sa sprvu zdá ako otravný PR výlet pre hŕstku ešte otravnejších novinárov, ktorého jediným účelom je získanie zákazky pre Kate, sa nakoniec zmení v cestu, ktorá všetkým účastníkom zmení životy. Počas poznávanie krás Kodane a dánskeho prístupu k životu spoznávajú novinári aj Kate sami seba. A nakoniec sa ukáže, že všetci získali oveľa viac než len námet na články alebo pracovnú príležitosť.

Napsali o knize Kavárna v Kodani

"Ctive kniha s neodolateľnou esenciou dánskeho šťastie a hygge."

katie Fforde

"Kaviareň v Kodani je úžasná kniha. Plná skvelých postáv, hlave Kate a Eva. Podľahla som jej od prvej strany. "

čitateľské hodnotenie na goodreads.com

"Jedna z najlepších romantických komédií, aké som kedy čítala."

čitateľské hodnotenie na Amazon.co.uk

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Julie Caplinová
Počet strán 352 strán
Rok vydania 2018
Série Romantické útěky
Nakladateľ Cosmopolis
Jazyk Česky
Kód:  EK28923
Produktové číslo:  978-80-271-0233-4

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04