Obnoviť stránku

Kašlem na život bez lásky

E-kniha, Slovensky
13,04 €

Kašlem na život bez lásky

Dve ženy a dva príbehy. Ten prvý začína stretnutím Aleny a Milana počas vysokoškolských štúdií. Sú mladí a bezstarostní, plní ideálov a snov o spoločnej budúcnosti. Vezmú sa a všetko vyzerá priam dokonale. Ich život, domov, sľubná kariéra. Lenže ich sny sa odrazu zrútia. Kde sa stala chyba a prečo ich život stráca zmysel?

Ten druhý sa rozbieha v čase Nežnej revolúcie, v období obrovských zmien. Práve vtedy sa narodí Lea, ich milovaná dcéra. Postupne vyrastá v mladú talentovanú športovkyňu. Má pred sebou jediný cieľ – dostať sa na olympiádu. Ďaleko od svojich blízkych sníva o sľubnej športovej kariére a bojuje o svoje šťastie. Popri drine a živote na internáte však okúsi omnoho viac, než len prvú lásku...

Dve ženy a dva príbehy. O matke a o dcére. O ich ceste k vrcholu a páde až na samé dno. O ženách, ktoré túžia po láske.

Jaroslava Kuchtová sa narodila v Trenčíne, najkrajšie roky svojho života prežila v Žiline. Popri svojej práci pedagóga sa venuje športu, prírode a najmä rodine a písaniu. Je autorkou románov Kašlem na život bez láskyTúto noc nezaspím a detských kníh Mravčekovo, Ryšavky, Náš pes (je) HUNCÚT, Prázdniny s HuncútomKeby som mal brata.

www.jaroslavakuchtova.sk

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Jaroslava Kuchtová
Počet strán 192 strán
Rok vydania 2020
Nakladateľ Marenčin PT
Jazyk Slovensky
Kód:  EK34748
Produktové číslo:  978-80-569-0679-8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08