Obnoviť stránku

Kamarád do deště

Film

Kamarád do deště

V príbehu, ktorý by sa dal charakterizovať ako Podraz po česku, sa mladý čašník Michal dostáva do maléru, keď je okradnutý o dennú tržbu, ktorú mal doručiť do banky. Je v podmienke, a tak je mu jasné, že mu nikto neverí. Požiada preto o pomoc kamaráta, taxikára Tomáša, ktorý si požičia od nebezpečného veksláka Adamca.
Úplne náhodou sa obom kamarátom podarí zistiť, že v Michalovom prepadnutí má prsty jeho kolega Kadlec so svojím zaťom, garážmajstrom Burešom, ktorý obchoduje s ukradnutými vozidlami. S pomocou Michalovho dievčaťa Magdy vymyslia podraz, ktorým by vytrestali veksláckého šéfa a oboch zdanlivo bezúhonných ničomníkov Kadleca s Burešom a odovzdali aj s dôkazmi do rúk polície.
Hlavné úlohy v divácky atraktívnej dobrodružnej snímke z roku 1988 boli napísané priamo na telo Lukášovi Vaculíkovi a Sagvan Tofimu, s ktorými Jaroslav Soukup (Discopříběh, Vítr v kapse) nadviazal spoluprácu už v roku 1982, kedy ich obsadil do filmu Vítr v kapse.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 0
Kvalita SD (432p)
Rok vydania 1988
Scénar Miroslav Vaic
Žáner Komédie, Kriminálny

Réžia

Réžia Jaroslav Soukup

Herci

Hrajú Andrej Hryc, Beata Andraszewicz, Karel Augusta, Lukáš Vaculík, Sagvan Tofi

Dĺžka

Dĺžka 72 min

Produkcia

Produkcia ČR
Kód:  AV00086

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17