Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Jak se zbavit starostí a začít žít

Audiokniha
4,9 8 hodnotení
14,90 €

Jak se zbavit starostí a začít žít

Rádce Jak se zbavit starostí a začít žít obsahuje návod k lepšímu a klidnějšímu životu.

Starostiam sa nevyhnete. Ani keby ste boli kúzelníci. Občas im skrátka čelíme každý. Preto je dôležité vedieť sa starostiam postaviť, čeliť im. Tento skvelý poradca obsahuje návod k lepšiemu a kľudnejšiemu životu.
Táto audiokniha obsahuje pravdepodobne tie najlepšie a nejuchopitelnější rady, ktoré kedy z nejakej knihy dostanete. Nenecháte sa ľahko vykoľajiť každú blbostí. Naučíte sa prekonávať návyky spôsobujúce obavy a rozlíšiť skutočné starosti od úplne nepodstatných maličkostí. Navyše sa aj s tými skutočne vážnymi problémami vysporiadate lepšie, než kedykoľvek predtým.Dale Carnegie napísal túto knihu pred mnohými rokmi, jej časom preverené princípy a techniky však fungujú dodnes. A budú fungovať ešte veľmi dlho. Úžasné je, že vám poradí rovnaké veci, ktoré už fungovali za prvej svetovej vojny alebo v starom Ríme - autor totiž okrem iného pátral hlboko v dejinách a inšpiroval sa praxou dávnych mysliteľov.
Spomaľte väčšinu vecí a zamerajte vašu pozornosť na to, čo je naozaj dôležité. Ako sa zbaviť starostí a začať žiť je bezpochyby najužitočnejšie kniha osobného rozvoja vôbec. K dnešnému dňu sa po celom svete predalo viac ako 7 miliónov výtlačkov. Postupy a metódy idú vždy k jadru celého problému a sú tak jednoduché a zrozumiteľné, že samotný počúvanie audioknihy vám zmení život. Obsahuje obrovskú dávku príkladov zo života, kedy každá kapitola končí krátkym zhrnutím, ku ktorému je možné sa opakovane vracať.
Vrelo odporúčame tým, čo sa aktívne snaží zlepšiť si vlastný život. Tým, ktorí občas majú nejaké problémy a starosti. Tým, ktorí dlhodobo prechádza obdobím obáv a stresu. Tým, ktorí trpia úzkosťami, depresiami alebo len nesprávnym prístupom. Počúvajte túto audioknihu stále dokola. Odhalíte tajomstvo, ako si vybudovať duševný postoj, ktorý povedie k pocitu sebaistoty a šťastia. Prekonáte únavu, získate energiu a dobrú náladu. Nebudete sklamaní. Po počúvaní totiž už nikdy nebudete, akí ste bývali. Ovšem len ak sami chcete.
Čo vás audiokniha naučí konkrétne:
• predchádzať stresu a filtrovať ho
• naučiť sa prijímať to nevyhnutné vo vašich životoch
• neinvestovať príliš veľa emócií do nepodstatných vecí
• naučiť sa užívať si činnosti, ktoré nás úplne nebavia
• zostať pokojnými, keď vás ostatní kritizujú
• zbaviť sa 50% problémov len zmenou prístupu
• zmierniť finančné starosti
• vyhnúť sa citovému rozrušenie
• zabrániť únave a vyčerpaniu
• predĺžiť si život o hodinu
• ... a oveľa viac (je tam skrátka všetko)
Viac informácií na bit.ly/zbavte-se-starosti

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 13:53:29

Autor

Autor Dale Carnegie
Interpret Jan Hyhlík

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 1 159 MB
Kategorie Audioknihy, Osobný rozvoj, Zahraničná literatúra
Jazyk Česky
Kód:  AK1A690

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14