Obnoviť stránku

Intímne splynutie

E-kniha, Česky
4,5 2 hodnotení
9,40 €

Intímne splynutie

Vydajte sa na cestu „za hranice rovnováhy“ ... Táto kniha je o otváraní našich sŕdc a o jedinečných vlohách, ktoré sú uložené hlboko v našej sexuálnej, emočnej i duchovnej podstate. Moderní muži a ženy totiž zistili, že rovnosť sama o sebe nevytvára vášnivé a rozvíjajúce sa vzťahy. Čo ale s tým?
Určite by sme sa nemali vracať ku zraňujícím a dnes už prekonaným vzťahom založených na závislosti typu žena gazdiná, muž macho. Lenže ak sme nespokojní s bezpečnou, ale trochu nudnou vzájomnou nezávislosťou, typickou pre „vyvážený“ vzťah a zároveň nás neuspokojujú vzťahy založené na nerovnosti sexuálnych rolí, kam inam by sme mali smerovať? Intímne splynutie, druh partnerského vzťahu popísaný v tejto knihe, sa úplne odlišuje od tých predchádzajúcich. Nie je založený na starých sexuálnych rolách ani na modernom ideáli „rovnosti“, kedy sú základné mužské a ženské energie často popierané ako aj rozdiely medzi nimi. Je potrebné nahliadnuť „za hranice rovnováhy“....

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF, PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor David Deida
Počet strán 284 strán
Rok vydania 2014
Nakladateľ Synergie Publishing
Jazyk Česky
Kód:  EK10068
Produktové číslo:  978-80-737-0261-8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04