Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Intel Creator Software balíček – registácia na MSI

3,7 3 hodnotení

Intel Creator Software balíček – registácia na MSI

Elektronickú licenciu v podobe balíčku MSI Creator Software v hodnote presahujúcej 400 USD získate automaticky pri zakúpení vybraných produktov tejto značky s procesormi 8. generácie Intel Core i7 alebo i9. A čo všetko tento zaujímavý balíček obsahuje?


MAGIX Movie Edit Pro Plus 2018

So softvérom MAGIX Movie Edit Pro vytvoríte dychvyrážajúce filmy už počas niekoľkých minút. Pomocou tejto aplikácie sa dostanete k vysokokvalitným efektom. Softvér MAGIX Movie Edit Pro Plus 2018 je optimalizovaný pre procesory Intel. 


SamplitudeMusic Studio 2017

Tvoriť budete môcť nielen filmy, ale aj hudbu. So SamplitudeMusic Studio 2017 si budete môcť vychutnať komplexné profesionálne riešenie pre nahrávanie, skladanie či mixovanie. Tento softvér je taktiež optimalizovaný pre procesory Intel.


Painter Essentials

Softvér Painter Essentials, určený najmä pre milovníkov umenia, ponúkne maliarske nástroje ako sú napr. Mirror a Kaleidoscope, s ktorými vytvoríte neskutočné diela za pomoci niekoľkých ťahov. Painter Essentials zahŕňa bezkonkurenčné nástroje nielen na maľovanie, ale aj klonovanie a transformáciu vašich fotografií do majstrovských umeleckých diel. Ak budete chcieť uspokojiť svoju fantáziu, môžete na to využiť revolučné štetce Particle Brushes.
Softvér Painter Essentials je optimálne riešenie pre zariadenia 2 v 1 s procesormi Intel a technológiou Intel Iris Graphics.


MAGIX Fastcut

Aplikácia MAGIC Fastcut vytvára dynamické krátke filmy úplne automaticky. Stačí iba zvoliť videoklipy, ktoré chcete vo filme použiť, vybrať šablónu pre montáž, hudbu, a potom už všetko nechať na MAGIC Fastcut. Vďaka tomuto softvéru budú vaše filmy takmer dokonalé, o všetko sa postarajú funkcie ako napr. automatická stabilizácia obrazu, korekcia skreslenia a špeciálne editačné predvoľby. Aplikácia MAGIC Fastcut je ideálna pre zariadenia s procesormi Intel a grafickou kartou Intel HD. 


MAGIX Youcast

Zdieľajte svoje zážitky vysielaním prostredníctvom služby Stream. Pre umelcov je pripravený Live Cast – vysielajte naživo alebo plánujte vysielania s predstihom. Game Cast je určený pre hráčov a obsahuje dokonalé šablóny na streamovanie. Stačí vybrať hru a spustiť živé vysielanie.


Corel® PaintShop® Pre X9

So softvérom Corel PaintShop Pro budete môcť upravovať svoje fotografie rýchlosťou blesku. Umožní vám upravovať snímky v reálnom čase pomocou nástrojov ako napr. fixácia, orezanie, vykresľovanie alebo úpravy nástrojov Smart Photo. Softvér Corel PaintShop Pro ponúkne všetko, čo budete potrebovať pre profesionálnu úpravu fotografií, kompozíciu snímok a grafický dizajn, a to vrátane vrstiev, kreatívnych nástrojov, kreslenia, maľovania a mnohého ďalšieho.


PCmover® Express

Softvér PCmover Express automaticky presunie súbory, nastavenia a používateľské profily zo starého na nový počítač. Predstavuje tak najjednoduchší spôsob, ako sa presunúť na nové zariadenie bez toho, aby ste prišli o známe a preverené veci. 


Kód:  XXEO201ak
Produktové číslo:  MSICREATOR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19