Obnoviť stránku

Indigový svět - Transformace kreativních myšlenek do reality podle kvantové fyziky

Audiokniha
4,9 12 hodnotení
9,90 €

Indigový svět - Transformace kreativních myšlenek do reality podle kvantové fyziky

Indigový svět: Transformace kreativních myšlenek do reality podle kvantové fyziky.

"Indigový svet" sa zameriava predovšetkým na to, ako si môžete vytvoriť svoju vlastnú budúcnosť, svoj svet, kde sa vaše sny a túžby začnú napĺňať a realizovať. K tomu je však nutné poznať zákony vesmíru, čo autor demonštruje na prekvapivých zisteniach z kvantovej fyziky - cieľom je premeniť svoje myslenie na pozitívne, konštruktívne a tvorivé. "Indigový svet" taktiež obsahuje tajomné a účinné techniky programovanie podvedomia, vďaka ktorým si každý môže hlboko do svojho podvedomia vložiť úspech, bohatstvo, lásku, zdravie ... vaše šťastie je potom nevyhnutné. Audiokniha číta martin Slama.

simon Loyd

simon Loyd, menovec anglikánskeho metodistického kňaza z 18. storočia, patrí medzi autormi píšuci duchovnou ezoterickej motivačný knihy určené pre osobné sebazdokonaľovanie. Vo svojom prístupe kombinuje praktické skúsenosti, spiritualizmus i fyziku. V knihe Indigový svet radí čitateľom, ako na základe poznania zákonov vesmíru, kvantovej fyziky, príbehov ostatných ľudí a komunikácia s vlastnou dušou získať pozitívne myslenie a prístup k životu a ako naprogramovať svoje podvedomie na úspech, lásku, bohatstvo, šťastie a zdravie.

martin Slama

Martin Slama, narodil sa, vyrastal a dodnes žije v Brne. Chodil tu tiež do škôl, od materskej až po vysokú, a hneď po ukončení Divadelné fakulty JAMU (odbor činoherné herectvo) nastúpil v roku 1992 do angažmán v Národnom divadle Brno, kde tiež stále ako herec pôsobí. Už na JAMU sa začal venovať dabingu a dodnes nadaboval desiatky filmov a seriálov. Účinkoval aj v niekoľkých televíznych inscenáciách a seriáloch, napríklad v Četnických humoreskách v úlohe strazmistra Karabela. Od roku 1994 začal pracovať ako moderátor brnenského Rádiá Krokodíl, kde cez víkendy stále vysiela a v rokoch 2008 a 2009 tiež moderoval Dobré ráno na ČT.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 10:57:07

Autor

Autor Simon Loyd
Interpret Martin Sláma

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 652 MB
Kategorie Audioknihy, Zahraničná literatúra, Životná filozofia, náboženstvo
Jazyk Česky
Kód:  AK1A757

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06