Obnoviť stránku

Iná, ale stále blízka

E-kniha
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Iná, ale stále blízka

Až odliv ukáže, kto plával bez plaviek


Jean Ravaillac, tento buržuj-bohém parížsky, potreboval odísť. Nie odísť. Ujsť! Nájsť sa. Búrlivý život bol prázdny, sýtil viac jeho telo ako dušu. Nevedel to, ale le vide, to prázdno, ho neuspokojovalo. Jeho papa, poslanec Assemblée nationale, mu navrhol: „… Ani Brazília, Čína či Japonsko, to sú rastúce či vyspelé krajiny. Potrebuješ ísť tam, kde musia ešte riešiť veci podstatné, nie čerešňu na torte, ale korpus – navrhujem ti Slovensko…“ a tam stretne Hanku Ciprianovú…

Ľubomír Jančok (Veľké Rovné, 1982)


Vyštudoval francúzsky jazyk a literatúru na Slovensku a medzinárodnú politiku vo Francúzsku. Tu ho zvolili za prezidenta asociácie študentov strednej a východnej Európy. Je zakladateľ a čestný prezident Pont Francophone na Slovensku. V roku 2009 založil spoločnosť CK Monte Christo zameranú na cestovanie a kultúru. Dokončuje doktorát na parížskej Sorbonne a UK v Bratislave. Získal cenu rektora, medzinárodné ocenenie asociácií v meste Remeš a v Paríži cenu za analýzy spoločnosti. Prednáša na Ekonomickej univerzite v Bratislave. V Marenčin PT mu vyšli knihy Glamour Paríža a Francúzsky paradox. Žije na osi Bratislava–Cannes–Paríž.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Ľubomír Jančok
Počet strán 192 strán
Rok vydania 2015
Nakladateľ Marenčin PT
Kód:  EK16012
Produktové číslo:  978-80-811-4501-8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03