Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Iluze

Audiokniha
4,30 €

Iluze

Druhý krok k temnotě nese název Iluze a průkopník moderního hororu, americký autor Howard Phillips Lovecraft

Howard Phillips Lovecraft se zde setkává se svým dalším vzorem, jímž není nikdo jiný než další americký mistr pera, Edgar Allan Poe (Lovecraft bývá někdy označována i za Poeova přímého pokračovatele). Povídka William Wilson je typickou zástupkyní Poeova fantaskního až mystického stylu, jimž si získal světový věhlas.
Autorem dalších dvou povídek – Hrůzný stařec a Ex Oblivinone – je právě H. P. Lovecraft, jehož příjmení dokonce definuje jeden ze subžánrů hororové literatury (jde o zdůrazňování strachu z neznáma, a nikoli o krvavé lázně). Tajemnou až hrůzostrašnou atmosféru povídek podtrhávají nejen hlasy skvěle vybraných herců – Petra Šmída a Jiřího Dvořáka –, ale, stejně jako u předcházející audioknihy, také hudba Marka Mrkvičky.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 01:19:58

Autor

Autor Howard Phillips Lovecraft, Edgar Allan Poe
Interpret Jiří Dvořák, Petr Šmíd

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 110 MB
Kategorie Audioknihy, Horory a mystika, Poviedky , Zahraničná literatúra
Jazyk Česky
Kód:  AK1C051

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06