Obnoviť stránku

I Love You Phillip Morris

Film
3,0 3 hodnotení

I Love You Phillip Morris

Steven Russel (Jim Carrey), šťastne ženatý muž, sa dostane do problémov a odpykáva si trest vo väzení. Tu sa stretne s Phillipom Morrisom (Ewan McGregor), do ktorého sa bezhlavo zamiluje... Inšpirované skutočnou udalosťou.
Skutočný Steven Jay Russel sa preslávil mnohými bizarnými útekmi z väzenia, ktoré realizoval vždy v piatok 13. Vydával sa za sudcu, lekára, údržbára. Pri jednom úteku prepadol banku, keď ho zatkli, predstieral infarkt a v nemocnici tvrdil, že má AIDS. Ďalší útek sa mu podaril, keď si prefarbil väzenský mundúr na zeleno a vydával sa za bachara. Posledný útek sa mu podaril v roku 1998 a po ňom nasledoval trest 144 rokov za mrežami. Namerali mu IQ 169.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 573
Kvalita SD (432p)
Rok vydania 2009
Scénar John Requa, Glenn Ficarra
Titulky České
Žáner Drama, Komédie, Podľa skutočnej udalosti

Réžia

Réžia Glenn Ficarra

Herci

Hrajú Antoni Corone, Ewan McGregor, Jim Carrey, Leslie Mann, Rodrigo Santoro

Dĺžka

Dĺžka 94 min

Produkcia

Produkcia USA, Francúzsko
Kód:  AVMB0012

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18