Obnoviť stránku

Hračkář

Audiokniha
16,90 €

Hračkář

Nový thriller od autora bestselleru Šelma

Profesor Theo Cray sa kvôli podozrením, ktorá ho obklopila po smrti jeho niekdajší študentky, a škandalóznym špekuláciám potom, čo bol zabitý jej vrah, sa nemôže vrátiť k svojmu univerzitnému výskumu. Pokúša sa teda začať nový život v inej oblasti, ale takmer proti svojej vôli je vtiahnutý do ďalšieho nevyriešeného prípadu.
Zúfalý otec nezvestného dieťaťa, ktorého úrady odmietajú vypočuť a odnikiaľ sa mu nedostáva podpory, sa obráti o pomoc na Thea. Jediné stopy predstavujú detské kresby a mestská legenda z chudobnej štvrti o bytosti prezývanej hračkárov. Aby Theo odhalil, čo sa za hračkárov skrýva, musí odsunúť bokom všetko, čo mu hovorí veda, a vydať sa do sveta, v ktorom majú sny a nočné mory rovnakú váhu ako skutočnosť. A čím hlbšie sa do prípadu ponára, tým zjavnejšie je, že za tým môže byť ďalekosiahle sprisahanie - a najskôr má aj ďalšie obete.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 10:11:20

Autor

Autor Andrew Mayne
Interpret Zdeněk Velen

Podrobnosti

Rok vydání 2019
Veľkosť 128 kbps 1 005 MB
Kategorie Audioknihy, Detektívky, thrillery, Zahraničná literatúra
Série Naturalista (audio)
Diel série 2
Jazyk Česky
Kód:  AK1B896

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12