Obnoviť stránku

Homolka a tobolka

Film

Homolka a tobolka

Dedo s babi, Ludva, Heduš a dvojčatá si prichádzajú užiť zimné radovánky do zotavovne Radosť v Špindlerovom Mlyne. Cestou si sľúbia, že na seba budú dobrí, a kto sa tomu spreneverí, bude za trest kľačať. Vzápätí nato ich samozrejme stretne veľa nepríjemností a zmätkov, o ktoré sa zaslúži aj práve nastupujúci kultúrny referent.
Ďalšia scénka nastane vo chvíli, keď dva manželské páry požadujú výmenu izieb s Homolkovými a netrvá to dlho – a dedo musí prvýkrát kľačať. Šnúra nešťastných náhod pokračuje, okrem iného dôjde k menšiemu požiaru a následnému zaplaveniu izby starých Homolkových, pričom pomoc manželských párov je odhalená ako zištná – stále si chcú izby vymeniť. Po odmietnutí sa zložia a ponúknu Homolkovým peniaze. Na to Homolkovci pristúpia a tešia sa, ako sa rozšupnú. Pohádajú sa ale o to, ako peniaze rozdeliť a následne zistia, že tobolku s peniazmi stratili. Ponáhľajú na cvičnú lúku, hrabú sa v závejoch a pokúšajú sa nájsť stratené peniaze.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 0
Kvalita SD (576p)
Rok vydania 1972
Scénar Jaroslav Papoušek
Žáner Komédie

Réžia

Réžia Jaroslav Papoušek

Herci

Hrajú František Husák, Helena Růžičková, Josef Šebánek, Marie Motlová, Petr Forman

Dĺžka

Dĺžka 85 min

Produkcia

Produkcia ČR
Kód:  AV00059

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16