Obnoviť stránku

Hodinový manžel bez záruky [SK]

E-kniha
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hodinový manžel bez záruky [SK]

Aj vám chýba v domácnosti chlap a keď treba niečo opraviť, ste bezradná? Alebo by ste potrebovali aj niečo iné? Sex, lásku, porozumenie? Či len osvieženie v horúcich letných dňoch? Potom je hodinový manžel pre vás ideálnym riešením.
Hodinový manžel je román o mužovi, ktorý vie opraviť všetko okrem vlastných vzťahov. Keď vstúpi do domu, kde žijú tri generácie žien a kde chýba mužská ruka, má chuť utiecť. Presila žien mu nedá šancu. Ktorá v súťaži o chlapa zvíťazí? A bude toto víťazstvo vôbec výhrou, alebo…
Jana Graterová sa spočiatku venovala len písaniu poviedok a je jednou z finalistiek literárnych súťaží Mám talent a Poviedky o strachu. Vo februári 2013 jej vyšla pod pseudonymom prvá kniha Imidž šelmy, ktorá bola vydaná aj v českom jazyku (Jako šelma(. Nasledovali knihy: Za všetkým hľadaj chlapa, Hajzlík na divoko, Horká ako čokoláda a Valentína.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Jana Graterová
Počet strán 192 strán
Rok vydania 2015
Nakladateľ Marenčin PT
Kód:  EK16008
Produktové číslo:  978-80-811-4499-8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09