Obnoviť stránku

Gump

Audiokniha
5,0 28 hodnotení
10,90 €

Gump

Srdcervúce rozprávanie očami túlavého psa Gumpa

Príbeh o ceste plnej prekážok a pascí, o láske, ktorá má silu dosiahnuť až za dúhový most, o neochvejné psie obetavosti položiť život za svojho pána, o nádeji, ktorú nezviaže ani ten najpevnejší reťaz, ale aj o zvieracie múdrosti, ktorá nám ľuďom otvára oči.
Gump prináša surový a autentický príbeh, postavený z reálnych skúseností človeka, ktorý sa celý svoj život venuje záchrane týraných psov, odhaľovanie psích množíren a naprávanie krívd, ktorých sa ľudia v bezcitné honbe za peniazmi dopúšťa aj na najlepšom priateľovi človeka.
Je to kniha bez príkras a hollywoodskeho zjemňovanie. Ako by sme nahliadli do hlavy túlavého psa Gumpa a videli všetko, čo si prežil, jeho očami. Autor sa stretol s trýznivými psími osudmi as ich zážitky, nad ktorými niekedy zostáva rozum stáť. Touto knihou chce ľuďom otvoriť oči a ukázať im, že každý z nás môže pomôcť, ak si začne všímať dianie okolo seba, a prestane spoliehať, že situáciu napraví niekto iný. Až pochopíme, čo nám psie duše dokážu ponúknuť, môže byť náš život oveľa bohatší.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 02:27:36

Autor

Autor Filip Rožek
Interpret Ivan Trojan

Podrobnosti

Rok vydání 2019
Veľkosť 128 kbps 270 MB
Kategorie Audioknihy, Česká literatura, Spoločenská próza
Jazyk Česky
Kód:  AK1B821

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11