Obnoviť stránku

Grilbar Galaxie

E-kniha, Česky
8,09 €

Grilbar Galaxie

Toto není kniha o vaření ani kniha o kuchyni. Je to fantastické dobrodružství, bláznivá cesta napříč vesmírem, šok, vtip, inteligence i detektivní zápletka. Rozhodně si přečtěte, co nejlepší šéfkuchař mezi spisovateli a nejschopnější vypravěč mezi šéfy dělal, když byl pryč!Saanti Wrtt, časopis „Galaxie“.

Hermoso Madrid Iven, legendární šéfkuchař, autor efektních a populárních kulinárních programů, jediný člověk ve vesmíru, který každý večer navštěvuje obyvatele celé Galaxie, celebrita, vzdělanec a oslnivý spisovatel, konečně před námi odhaluje Velké tajemství. Kde byl, co dělal, čemu unikal, a proč nečekaně zmizel na tak dlouhou dobu. Ano, opravdu máte v panožkách jeho deník. A ať vás hvězdy chrání, jestli z hlouposti, strachu nebo nesmělosti nesáhnete po tomto zatraceně kosmickém bestselleru!Zaroo, „Hlas Siria“.

Hmm, na Pozemšťana docela trrr.S´mmm-ak, literárně-kulinární kritik sedmnáctého stupně.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Maja Lidia Kossakowska
Počet strán 376 strán
Rok vydania 2014
Nakladateľ Triton
Jazyk Česky
Kód:  EK11221
Produktové číslo:  978-80-738-7761-3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03