Obnoviť stránku

Glamour Paríža (SK)

E-kniha, Slovensky
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Glamour Paríža (SK)

V čom sa odlišujú Parížanka, Milánčanka a Slovenka? Podľa čoho ich spoznáte? A ako žijú? Ako sa žije u grófky na zámku? Ako si podajú študenta na pohovoroch na najprestížnejšie svetové školy? Kde nájdete intelektuálneho grázla či buržuj-bohéma? Autor vystupuje v pozícii „chirurga“ parížskej spoločnosti. Dozviete sa, aké kasty tu existujú. Nahliadnete do hlavy typickej Parížanky z Marie Claire...

Krása, šarm, lesk, sláva, prestíž, potešenie, toto všetko a ešte oveľa viac nájdete v Paríži. Entrez! Vstúpte!

Ľubomír Jančok (PhDr., PhD., 1982, Veľké Rovné). V roku 2017 obhájil medzinárodný doktorát na parížskej Sorbonne a UK v Bratislave. Za 400 stranové dielo La réception de Balzac en Slovaquie mu porota v Paríži udelila najvyššie vyznamenanie Félicitations du jury.

Vo Francúzsku a na Slovensku vyštudoval francúzsky jazyk, literatúru, pedagogiku a medzinárodné vzťahy. V roku 2005 založil asociáciu Pont Francophone, počas štúdií vo Francúzsku ho zvolili za prezidenta asociácie študentov strednej a východnej Európy. Je laureátom ceny rektora Univerzity Komenského a ceny francúzskeho parlamentu. Posledné roky prednáša doma aj vo svete reálie, biznis a etiketu, literatúru a kultúru vína v diplomacii. Svoje intelektuálne aktivity strieda s komerčnými. Od roku 2009 vlastní spoločnosť – CK Monte Christo zameranú na cestovanie a savoir-vivre vo Francúzsku. Vydal knihy Glamour Paríža, Francúzsky paradox a román Iná, ale stále blízka. Z túžby priniesť na Slovensko vysokú kultúru do gastronómie a kultivovať prostredie a maniere vytvoril v roku 2018 kultúrno-kulinársku inštitúciu Chez Balzac-Bratislava.

www.chezbalzac.skwww.monte-christo.sk

www.lubomir-jancok.sk

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Ľubomír Jančok
Počet strán 176 strán
Rok vydania 2018
Nakladateľ Marenčin PT
Jazyk Slovensky
Kód:  EK28539
Produktové číslo:  978-80-811-4891-0

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01