Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Fulmaya na rázcestí

Audiokniha
13,90 €

Fulmaya na rázcestí

Pokračovanie úspešnej prvotiny Fulmaya – príbeh hudobníčky a herečky Doroty Nvotovej a jej nepálskeho alter ega Fulmaya

Z Nepálu cez Moskvu až domov na Slovensko. Kto by to bol o Fulmayi povedal?
Po divokých rokoch cestovania a sprevádzania v Himalájach sa Fulmaya ocitne na rázcestí. Môže si vybrať medzi istotou a neistotou, medzi dobrodružstvom a rodinným životom, medzi karmicky správnym a nesprávnym rozhodnutím. A ponesie za to, samozrejme, aj následky.
Dorota opäť píše svojím prirodzeným civilným štýlom, nevynechávajúc kočišský slovník a pikantné informácie, ktoré by snáď neuniesol ani bulvár. Lenže robí to šarmantne, s noblesou a sebakritikou jej vlastnou. Naša obľúbená Fulmaya je po 6 rokoch späť a my s ňou prežívame jej výšiny aj pády.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 11:35:43

Autor

Autor Dorota Nvotová
Interpret Dorota Nvotová

Podrobnosti

Rok vydání 2021
Veľkosť 128 kbps 647 MB
Kategorie Audioknihy, Spomienky a biografie, Zahraničná literatúra
Jazyk Slovensky
Kód:  AK1C609
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06