Obnoviť stránku

FlatOut

2,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FlatOut

Zažijte opravdu zábavný šrumec na silnici, kde se nekouká na ohnuté plechy a vysokou rychlost či snad bezpečnost. Vystřelte řidiče co nejdál z auta, zapište se do historie jako ničitel okolní trati a zazděte své nepřátele do zatáčky, pokud možno do stromu nebo svodidel. Za každý povedený kousek dostanete bodové i finanční hodnocení provázané s dávkou nitra pro váš motor. Můžete tak ničit a ničit, ale také přitom vyhrát v mnoha závodech na silnici i mimo a destrukčních derby. Specialitou je mód Carnage složený z několika miniher a skvělé rockové skladby dodávající celé demolici šťávu.
Na začátku koupíte auto a s každým dalším vítězstvím auto vylepšujete a s vyhranými závody se vám odemknou další ničící stroje s různými parametry včetně rozlišení na zadní a přední pohon kol. Nechybí ani detailní ničení vašeho auta stejně jako ostatních protivníku s přibývajícími karamboly. Nejdřív přijde oblíbené ztrácení plechu a později můžete ztratit kola a konečně zničit motor. Rozdat si to také můžete s kamarádem při multiplayerové hře.
Hra je dodávána formou elektronické distribuce. Po zakoupení obdržíte všechny potřebné informace a návod na stažení instalátoru hry. Nic tedy nebrání tomu, abyste si skvělý herní zážitek za nízkou cenu mohli dopřát již dnes. 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Pretekársky

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Násilie

Verzia

Platforma PC – na stiahnutie

Platforma/licencia

Platforma PC

Minimálne požiadavky

Rad procesora AMD Athlon 64, Intel Pentium D
Frekvencia procesora 1,5 GHz (1,5 GHz)
Grafická karta ATI Radeon 7000 64MB, Nvidia GeForce2 64MB
Verzia Direct X DirectX 9
Pamäť RAM 0,25 GB
Potrebný priestor 1,1 GB
Operačný systém Windows XP

Odporúčané požiadavky

Rad procesora AMD Athlon 64, Intel Pentium D
Frekvencia procesora 2 GHz
Grafická karta ATI Radeon 8500 128MB, NVIDIA GeForce3 128MB
Verzia Direct X DirectX 9
Pamäť RAM 0,25 GB
Potrebný priestor 1,1 GB
Operačný systém Windows XP
Kód:  MM00000942
Produktové číslo:  ed4f4206-1aaa-4a27-87c9-32f4594f67b1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07