Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Farmakologie pro fyzioterapeuty – Průvodce vybranými kapitolami s ukázkami léčivých přípravků

E-kniha, Česky
11,90 €

Farmakologie pro fyzioterapeuty – Průvodce vybranými kapitolami s ukázkami léčivých přípravků

Publikace seznamuje fyzioterapeuty s vybranými kapitolami farmakologie pro potřeby jejich profesní praxe. První část obsahuje rámcový přehled obecné farmakologie. Jsou zde zahrnuty velmi stručně principy a obsah farmakodynamiky a farmakokinetiky. Druhá část příručky, která je rozsáhlejší a podrobnější, seznamuje s vybranými skupinami léčiv a s hlavními a nežádoucími účinky léčivých přípravků z těchto skupin. Skupiny léčiv jsou rozděleny podle systémů v organismu, které farmakologicky ovlivňují, nebo podle jejich hlavního účinku. Pro názornost a lepší orientaci jsou v textu uvedeny generické i firemní/obchodní názvy léčiv. Vybrané léčivé přípravky jsou ilustrovány na fotografiích. Text obsahuje i klinické poznámky k některým farmakoterapeutickým problémům.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Jaroslav Opavský
Počet strán 218 strán
Rok vydania 2021
Nakladateľ Univerzita Palackého v Olomouci
Jazyk Česky
Kód:  EK51073
Produktové číslo:  978-80-244-5869-4

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09