Obnoviť stránku

Fantázia 2011 – antológia fantastických poviedok

E-kniha, Slovensky
4,60 €

Fantázia 2011 – antológia fantastických poviedok

Antológia slovenskej fantastiky. Najlepšie a najzaujímavejšie poviedky deviateho ročníka slovenskej literárnej súťaže Cena Fantázie, zameranej na fantastické žánre – sci-fi, fantasy a horor. Obsahuje zároveň víťazné poviedky Ceny spoločnosti Intel pre najlepšiu sci-fi poviedku, Ceny Béla pre najlepšiu hororovú poviedku, Ceny Bibliotéky a tiež tabuľku všetkých 121 súťažiacich poviedok Ceny Fantázie 2011 aj s kompletným bodovým hodnotením odbornej poroty. Zborník je doplnený esejou o fantastických literárnych žánroch a fotogalériou víťazov ôsmich ročníkov Ceny Fantázie.

Editor: Ivan Pullman

Autori sprievodných textov: Ivan Aľakša, Peter F. ‘Rius Jílek

Autori poviedok: Ivan Čipkár, Zuzana Droppová, Miloš Ferko, Jozef Frajkor ml., Michal Jedinák, Ivan Kučera, Terézia Píšiová, Viktoria Laurent-Skrabalova, Michal Spáda, Martin Vlachynský

 

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF, PDF pre čítačky
Druh ochrany Bez ochrany

Základný

Autor Ivan Pullman
Počet strán 240 strán
Rok vydania 2011
Série Fantázia
Nakladateľ Fantázia media
Jazyk Slovensky
Kód:  EK2474
Produktové číslo:  978-80-969-2366-3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08