Obnoviť stránku

Dve ženy (SK)

E-kniha
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dve ženy (SK)

Tereza a Monika. Dve ženy, ktoré by sa dobrovoľne nikdy nedali dokopy. Tereza je milujúcou matkou Karola, ktorá chce pre syna len to najlepšie. Je presvedčená, že žiadna žena sa oňho nepostará tak ako ona. Pre svojho syna urobí všetko na svete. Je odhodlaná zaňho aj rozmýšľať. Do jej sveta však vstúpi Monika, Karolova frajerka. Terezu to vôbec nepoteší. Monika sa absolútne vymyká Tereziným predstavám o ideálnej neveste. Ktorá z dvoch žien vyhrá? Bude mať súboj víťaza? Obom ženám ide iba o jedno. O lásku Karola...
Michaela Galambošová pochádza z Oravy. Vyštudovala biológiu, ale našla sa v písaní. V júli 2015 jej vyšla prvotina Manipulátor, v máji 2016 román Vyveští vám Šimona.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Michaela Galambošová
Počet strán 224 strán
Rok vydania 2016
Nakladateľ Marenčin PT
Kód:  EK20391
Produktové číslo:  978-80-811-4710-4

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11