Obnoviť stránku

Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le

Audiokniha
4,8 90 hodnotení
12,90 €

Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le

Prestaňte byť za každú cenu pozitívne a staňte sa lepšími a spokojnejšími ľuďmi!

Po desaťročia do nás všetci hučali, že pozitívne myslenie a prístup sú kľúčom k šťastnému a plnohodnotnému životu. "Do čerta s pozitivizmom," hovorí mark Manson. "Buďme úprimní, keď niečo stojí za hovno, tak si to priznajme a naučme sa s tým žiť."
Manson argumentuje, opierajúc sa o seriózny vedecký výskum (okorenený mnohými trefným vtipy), že náš eventuálne "lepší život" nezáleží na schopnosti premeniť kyslú chuť citróna na sladučký dortíků, ale že oveľa pragmatickejší je sa s kyslou chuťou v žalúdku naučiť žiť.
Ľudské bytosti sú kamenec odprace a majú svoje limity. Nie každý môže byť výnimočný, sú víťazi aj porazení a nemusí to byť vždy ich chyba. Manson radí, ako rozpoznať svoje limity a zmieriť sa s nimi.
Najdôležitejšie je poznať, ktoré veci sú pre nás naozaj dôležité - no a tie ostatné sa môžeme v pokoji vykašľať.

Napsali o knize Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le

"Šťastie a sloboda záleží hlavne na uvedomenie si, na čom naozaj záleží a na čo sa vys * at. Toto je skvelá, filozofická a praktická kniha, z ktorej sa dozviete, ako na to. "

Ryan Holiday, autor kníh Prekážka ako výzva a Ego je váš nepriateľ

"Úplný opak ktorékoľvek iné knihy. Nesnažte sa. Vzdajte to. Nemajte pravdu. Znížte svoje štandardy. Prestaňte v seba veriť. A tiež: zabite sa. Každá z týchto mantier je vo svojej podstate pravdivá a oveľa užitočnejšie než akékoľvek pozitívne bláboly. Útla kniha s prekvapivo hlbokým presahom. "

Derek Sivers, autor knihy Všetko, čo chceš

"Táto kniha vás zasiahne. Je to potrebná facka, ktorú občas potrebuje každý z nás. Vtipná, vulgárne a neskutočne provokujúce. Ak ste ochotní odložiť všetky výhovorky a žiť ku * EVSK lepší život, je to ideálne čítanie. "

Steve Kamb, zakladateľ NerdFitness.com

mark Manson

Americký bloger, podnikateľ a autor (tak trochu iných) motivačných kníh. Rád píše o veľkých myšlienkach a podľa svojich slov dáva životné rady, ktoré nestoja za prd. Niektorí ľudia o ňom hovoria, že je idiot. Iným vraj svojimi radami zachránil život. Podľa svojich vlastných slov, nič, čo hovorí alebo píše, sám neberie príliš vážne. Dôležité totiž podľa neho je, aby každý myslel hlavne sám za seba.

David Prachař

Český herec a dablér. Po vyštudovaní DAMU dostal angažmán v divadle S. K. Neumanna (Divadlo pod Palmovkou). Okrem svojho domovského divadla hral tiež v divadle E. F. Buriana a v divadle Komédia. Od roku 2002 sa stal členom Národného divadla. Vyhral tiež dvakrát cenu Alfréda Radoka za rolu Fausta a Hamleta, cenu Thálie za rolu v monodramatu Novecento a cenu Františka Filipovského za dabing filmu Život je krásny.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 07:02:29

Autor

Autor Mark Manson
Interpret David Prachař

Podrobnosti

Rok vydání 2018
Délka 7 h
Kategorie Osobný rozvoj
Typ Audiokniha
MIME typ mp3
Jazyk Česky
Kód:  AUD03788
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13