Obnoviť stránku

Duke Nukem Forever

5 2 hodnotení
19,96 €

Duke Nukem Forever

Duke Nukem Forever

Kráľ všetkých strieľačiek sa vracia v hre Duke Nukem Forever. Nasaďte si slnečné okuliare a prevezmite úlohu legendárneho hrdinu, ktorého popularita dosahuje epických rozmerov. Hordy mimozemšťanov sú späť a jediný, kto je schopný zachrániť svet, je Duke. Čakajú na vás prasací policajti, mimozemské lúče, čo zmenšujú, a obrovskí mimozemskí bossovia. Nič z toho však nezabráni vášmu hrdinovi od záchrany sveta, a záchrany dievčaťa. Pritom samozrejme musí zostať poriadny tvrďas so všetkým. Užite si legendu so šialeným množstvom zbraní, nevídanou interaktivitou a zabijáckymi mimozemšťanmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Ego, ego a zase ego: Vžite sa do Duke Nukema, steroidmi odkojeného chlapíka, ktorý sám dokáže čo celá armáda, nepozná neúspech a vždycky dostane svoje kočky.
  • Čaká vás jazda: Duke si neberie servítky. Urobí a povie to, čo vy si len myslíte. Dukeov nepretržitý prúd vtipných hlášok vás počas hry dostane na kolená.
  • Interaktívny svet: Bavte sa, ako dlho budete chcieť, hádzaním košov, zdvíhaním činiek, hraním flippera, biliardu, vzdušného hokeja alebo na automatoch – dokonca aj záchody sú interaktívne.
  • Rozsiahla & rozmanitá: V tejto hre nájdete všetko; výbušnú FPS akciu, exotické prostredia, riadenie dopravných prostriedkov aj riešenie hádaniek – čaká vás nekonečná ZÁBAVA, ktorá nikdy neomrzí.
  • Multiplayer ako žiadny iný: Duke predstavuje klasické herné režimy svojím vlastným, neopakovateľným spôsobom. Zmenšite protivníka a potom ho zašliapnite. Zmrazte ho a potom roztrieštite. Dajte mu na chrbát výbušniny. Vrazte mu rúrkovú bombu medzi nohy, alebo ho jednoducho staromódne rozstrelte na márne kúsky raketou.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PC
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Steam

Žáner

Žáner Akčný, RPG, Strieľačky, Pretekársky

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Drogy, Strach, Gamblerstvo, Násilie, Online

Verzia

Platforma PC – na stiahnutie
Edícia Základná

Minimálne požiadavky

Rad procesora AMD Athlon 64 X2, Intel Core 2 Duo
Frekvencia procesora 2 GHz (2 GHz)
Verzia Direct X DirectX 9
Pamäť RAM 1 GB
Potrebný priestor 10 GB

Odporúčané požiadavky

Rad procesora AMD Athlon 64 X2, Intel Core 2 Duo
Frekvencia procesora 2,4 GHz
Verzia Direct X DirectX 9
Pamäť RAM 2 GB
Potrebný priestor 10 GB
Kód:  MVE000012
Produktové číslo:  4434

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04