Obnoviť stránku

Duchovní dary v praxi

E-kniha, Česky
4,90 €

Duchovní dary v praxi

Autor se v knize věnuje každému z devíti charismat vyjmenovaných v První Korintským 12 (dar jazyků, výklad jazyků, proroctví, slovo poznání, slovo moudrosti, rozlišování duchů, uzdravování, působení mocných činů a dar víry). Vysvětluje, o co jde, a pomocí biblických příkladů a vlastních bohatých zkušeností ukazuje, jak se v praxi projevují. Jeho přístup k darům Ducha je svěží a povzbuzuje k jejich novému prozkoumávání a používání.

Peter Butt je absolventem biblické školy Assemblies of God Bible College. Od roku 1970 působí ve vedení církve. Ve sboru New Community Church v Southamptonu založil křesťanskou školu pro vedoucí School of Ministries. Často cestuje po Velké Británii i po celém světě a vyučuje vedoucí, také zaštiťuje několik anglických sborů. S manželkou Irene má čtyři děti, sedm vnoučat a dvě pravnoučata.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Peter Butt
Počet strán 119 strán
Rok vydania 2019
Nakladateľ Nakladatelství KMS,s.r.o.
Jazyk Česky
Kód:  EK34124
Produktové číslo:  978-80-879-0488-6

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06