Obnoviť stránku

Ducháčkovic rodina aneb Tajemství půlnoční mlhy 

Audiokniha
6,49 €

Ducháčkovic rodina aneb Tajemství půlnoční mlhy 

Rodinu Ducháčkových už znáte! Tatínek Mlživoj, maminka Blanka a jejich svérázné děti Simon, Olívie a Bubi budou tentokrát prožívat příhody, které spojuje tajemný mlžný opar. Seznámíme se s Mlžany z Blatšeru, dozvíme se, jaké záhady zkoumají na Mlžanské akademii věd, a vydáme se na mlžanský karneval přízraků. Oblíbenou knihu Sandry Vebrové čte Václav Vydra. Audiokniha je ve formátu MP3.

Sandra Vebrová (*1985)
je studentka divadelní vědy, nadějná autorka fantasy o vlkodlacích. Vedle psaní románů se Sandra Vebrová věnuje také divadlu, dabingu a píše i písňové texty. Práci ve filmu si zkusila v roli sestřičky v seriálu Pojišťovna štěstí. Hereckou zkušenost využívá při besedách a autorských čteních. V budoucnosti by Sandra Vebrová chtěla skloubit psaní knih se scenáristikou. Sní i o generačním románu. Zatím sbírá zkušenosti, mimo jiné i na půlročním studiu ve Španělsku.

Václav Vydra (*1956)
Nejvíce se ale proslavil na televizní obrazovce jak ve filmových, tak v seriálových rolích. Účinkoval ve velice úspěšných českých filmech (Tankový prapor, Černí baroni atd.) a také v pohádkách (Z pekla štěstí, S čerty nejsou žerty). Z televizních seriálů můžeme jmenovat např. Bylo nás pět, Život na zámku, Návštěvníci nebo Náměstíčko. Václav Vydra je autorem knihy o své matce Vaše Dana Medřická

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 05:15:43

Autor

Autor Sandra Vebrová
Interpret Václav Vydra

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 298 MB
Kategorie Audioknihy, Nová hodnota, Pre deti
Jazyk Česky
Kód:  AK1A399
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02