Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Družina Horských šelem: Lykantropova kletba

E-kniha, Česky
9,58 €

Družina Horských šelem: Lykantropova kletba

Nebezpečí číhá nejen na dalekých cestách, ale i tam, kde by ho nejméně čekali.

Družina Horských šelem se ověnčena slávou vrátila ze své výpravy do orčího dolu. V jejich stínu se však do Tanabisu vkradli i netvoři, kteří úplněk co úplněk vraždí mírumilovné měšťany. Aby tyto stvůry porazili, musí se naši hrdinové vypravit na další ze svých dobrodružství. To je zavede až do briraského baronství. V ohrožení se ocitá to nejcennější, co mají. Tedy jejich přátelství. Postačí k vítězství nad zlou mocí Grultova síla, neohroženost Ranky, Koréřina moudrost a Jaghova lstivost? Jaké následky bude mít jejich briraská výprava?

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Petr Eismann
Počet strán 406 strán
Rok vydania 2021
Série Družina Horských šelem
Diel série 2
Diel série 2
Nakladateľ Jonathan Livingston
Jazyk Česky
Kód:  EK36756
Produktové číslo:  978-80-755-1168-3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02