Obnoviť stránku

Doom 3 (MAC)

Príslušenstvo k tovaru

Doom 3 (MAC)

Hra DOOM definovala vlastní žánr a její nové vydaní nabízí značně vylepšenou grafiku, které více vtáhne hráče do démonického světa tohoto mistrovského díla děsivého hororu. Hráči mohou hrát také nikdy předtím nezveřejněnou singleplayerovou úroveň, Lost Mission.
DOOM 3 nabídne 5.1kanálový prostorový zvuk, lepší vykreslení, osvětlení a nový checkpointový systém, který umožňuje plynulejší postup ve hře. id Software doladilo ovládání, aby stejná intenzita DOOM single a multiplayerového hraní fungovala i na konzolích. Hra také nově obsahuje baterku na brnění, takže můžete osvětlit temný roh a zároveň střílet na nepřátele najednou. Jako speciální bonus obsahuje DOOM 3 BFG Edition i původní DOOM a DOOM 2, takže získáte kompletní výběr z revolučních her vyvinutých id Software.
Hra je určena pro zařízení MAC a je dodávána formou elektronické distribuce. Po zakoupení obdržíte všechny potřebné informace a návod na stažení instalátoru hry. Nic tedy nebrání tomu, abyste si skvělý herní zážitek za nízkou cenu mohli dopřát již dnes. 
 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Strieľačky

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Strach, Násilie, Online

Verzia

Platforma PC – na stiahnutie
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma PC

Minimálne požiadavky

Rad procesora Intel Core 2 Duo
Frekvencia procesora 1,8 GHz (1,8 GHz)
Grafická karta ATI X1800, Intel HD Graphics 3000, nVidia GeForce 7300 GT
Pamäť RAM 1 GB
Potrebný priestor 2 GB
Operačný systém Mac OS

Odporúčané požiadavky

Operačný systém Mac OS
Kód:  MM00000106
Produktové číslo:  21c2f9af-0b47-448c-b93c-33124e41e5fd

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01