Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Doktor Proktor a konec světa. Možná…

Audiokniha
5 8 hodnotení
11,90 €

Doktor Proktor a konec světa. Možná…

Vzhůru do odboje! Kdo na záchranu světa kašle, z toho nadělaji vafle!

Na vtipném vyprávění třetího dobrodružství s praštěným vynálezcem doktorem Proktorem se opět „vyřádil“ herec David Novotný.

Nejprve se začala ztrácet diakritika, pak ponožky a nakonec i vlastní názor - to vypadá na invazi z vesmíru. Diktatuře šířené hypnózou z televizních obrazovek je třeba se bránit. Doktor, Bulík a Líza tedy zakládají revoluční skupinku, k níž se přidá dokonce i paní učitelka Strobeová a další osobitý člen pedagogického sboru. (A kdo by to byl řekl, že je "třídní" nejen rozená odbojářka, ale taková femme fatale, že okouzlí nejen kolegu, ale i samotného krále.) Jako Pět Přemožitelných, s nepostradatelnou pomocí „peruánského savého pavouka“ Perryho, se pouštějí do boje proti mimozemským chameleonům, kteří by si rádi dali lidstvo k snídani. A taky k obědu. I k večeři…

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 08:12:16

Autor

Autor Jo Nesbo
Interpret David Novotný

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 460 MB
Kategorie Audioknihy, Nová hodnota
Jazyk Česky
Kód:  AK1A139

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18