Obnoviť stránku

Dívka ve vlaku

Audiokniha
4,9 8 hodnotení

Dívka ve vlaku

Dívka ve vlaku zahlédne něco zvláštního

Třicetiletá Rachel každý den do práce dojíždí vlakem přes předměstí. Vidí domek, kde kdysi bydlela se svým exmanželem, a kde on teď bydlí s novou ženou. Upoutá ji také pár o několik domků dále. Zdá se, že má naprosto idylický život. Rachel si muže i ženu pro sebe pojmenuje a každý den je ráda, že je může zahlédnout. Jednou však však vidí něco divného a její představy se zhroutí. A pak se začne hroutit i spousta dalších věcí...
Thriller Pauly Hawkins Dívka ve vlaku si podmanil žebříčky světových bestsellerů. Krátce po jeho vydání byl natočen film na motivy knihy s Emily Blunt v hlavní roli. Úspěšná byla také autorčina druhá kniha Do vody.
Audiokniha Dívka ve vlaku je načtená Terezou Bebarovou, Petrou Špalkovou, Lucií Pernetovou a dalšími. 

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 11:15:08

Autor

Autor Paula Hawkins
Interpret Petra Špalková, Tereza Bebarová, Lucie Pernetová

Podrobnosti

Rok vydání 2015
Ocenění Goodreads čitateľská cena
Veľkosť 128 kbps 620 MB
Kategorie Audioknihy, Spoločenská próza, Zahraničná literatúra
Typ Audiokniha
Kód:  AKZ881

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02