Obnoviť stránku

Dievča v hmle

E-kniha, Slovensky
15,30 €

Dievča v hmle

V skorých ranných hodinách privolajú kapitána Dávida Meiznera na miesto činu. Obeť našli v chatovej oblasti neďaleko Košíc. Bola brutálnym spôsobom dobitá, znásilnená a uškrtená. Stopy privedú Dávida a jeho kolegyňu Emu do malej dediny pod Tatrami, kde sa mladá žena narodila. Prečo obeť pred rokmi odišla do hlavného mesta a čo ju prinútilo vrátiť sa na východ Slovenska? Aby vyšetrovatelia zistili identitu páchateľa, musia rozmotať pavučinu tajomstiev ukrytú v minulosti. Pátranie po vrahovi však komplikuje nielen nový nadriadený, ale aj Dávidova povaha. Je to svojrázny detektív, nevrlý a nepríjemný, večný sukničkár, ktorý ľudí nemá príliš v láske. Teda až na jednu výnimku...

Barbora Bernátová (1992, Košice). Vyštudovala Právnickú fakultu na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Od detstva ju fascinuje knižný svet, ktorý vníma ako možný únik z reality do sveta fikcie. Román Dievča v hmle je jej knižným debutom.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Barbora Bernátová
Počet strán 304 strán
Rok vydania 2020
Nakladateľ Marenčin PT
Jazyk Slovensky
Kód:  EK36667
Produktové číslo:  978-80-569-0741-2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19