Obnoviť stránku

Diabol v zrkadle

Audiokniha
5 1 hodnotení
12,90 €

Diabol v zrkadle

Audiokniha Diablo v zrkadle

Nad Viedňou, niekdajším sídlom cisára, sa sťahujú mračná. Špióni biskupa Khlesla zavetrili stopu protestantského sprisahania, ktorého cieľom je likvidácia najvyšších katolíckych hodnostárov.
Obeťou prvého útoku sa stane sám arcivojvoda Matej Habsburský. Kým lekári bojujú o jeho život, Stein, Barbarič a Jaroš v uliciach Viedne a blízkom okolí pátrajú po neúprosnom vrahovi. Možno je to úloha nad ich sily – za maskou „diabla v zrkadle“ sa údajne skrýva človek, ktorý sa pohybuje v najvyšších kruhoch.
Napätie medzi viedenskými katolíkmi a protestantmi sa stupňuje a vkráda sa i medzi Steina a Barbariča. Nebudú nakoniec stáť jeden proti druhému?

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 10:18:39

Autor

Autor Juraj Červenák
Interpret Marek Geišberg

Podrobnosti

Rok vydání 2020
Veľkosť 128 kbps 572 MB
Kategorie Audioknihy, Detektívky, thrillery, Zahraničná literatúra
Jazyk Slovensky
Kód:  AK1C534
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01