Obnoviť stránku

Cyklistika

E-kniha, Česky
10,03 €

Cyklistika

Populárně napsaná publikace oslovuje širokou část sportující populace, počínaje těmi, kteří si chtějí pomocí kola zvýšit fyzickou kondici, až po zkušené cyklisty a amatérské závodníky.
Autoři se zaměřují především na správný cyklistický trénink, ale poradí vám s vybavením a oblečením, seznámí se správnou technikou jízdy i zásadami bezpečnosti. Připravili pro vás ukázky konkrétních tréninkových plánů na celý rok pro různé cílové skupiny takzvané "hobby" kategorie — mladého začínajícího kondičního cyklistu se závodními ambicemi, ostříleného amatérského závodníka a ženu, jejíž prioritou není závodní výkonnost, ale zlepšení kondice a radost z pohybu.
Kniha se věnuje i všeobecné problematice sportovní přípravy, např. psychologickým a fyziologickým aspektům sportovního výkonu, výživě, regeneraci, ale také odlišnostem v pohybových schopnostech a možnostech specifických cílových skupin, jako jsou ženy, děti, senioři.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Ondřej Vojtěchovský
Počet strán 184 strán
Rok vydania 2009
Nakladateľ Grada
Jazyk Česky
Kód:  EK19301
Produktové číslo:  978-80-247-2911-4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08