Obnoviť stránku

Cyberlink Director Suite 365 na 12 mesiacov (elektronická licencia)

93,90 €

Cyberlink Director Suite 365 na 12 mesiacov (elektronická licencia)

Cyberlink Director Suite 365 je kompletná editačná sada pre tvorcov obsahu. Prináša výkonné nástroje na úpravy videa, fotografií, farieb a zvuku – teda všetko, čo potrebujete na vytváranie profesionálne vyzerajúcich vizuálov v jednotnom intuitívnom pracovnom prostredí. Cyberlink Director Suite 365 obsahuje aplikácie PowerDirector, PhotoDirector, ColorDirector a AudioDirector. Ide o elektronickú licenciu pre jedno zariadenie s predplatným na 12 mesiacov.

Kľúčové vlastnosti Cyberlink Director Suite 365

  • Kompletná softvérová sada pre video, foto a audio editáciu Cyberlink Director Suite 365
  • Jednotné intuitívne pracovné prostredie
  • Obsahuje aplikácie PowerDirector, PhotoDirector, ColorDirector a AudioDirector
  • Elektronická licencia pre jedno zariadenie na 12 mesiacov
Cyberlink Director Suite 365

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


PowerDirector – profesionálna a výkonná editácia videa

Využite silu profesionálnych editačných nástrojov v intuitívnom používateľskom rozhraní a rozviňte svoju kreativitu vďaka špičkovému výkonu a presnosti aplikácie PowerDirector 365. Využite širokú škálu ponúkaných funkcií na tvorbu pútavých video efektov, napríklad na kombináciu výrezov z rôznych klipov pomocou masiek, keyframing pre väčšiu kontrolu nad kotviacimi bodmi umožňujúcimi dynamický pohyb, alebo na inštaláciu prispôsobiteľných pohyblivých grafických titulov.

Cyberlink Director Suite 365

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


PhotoDirector na perfektne vyladené fotografie

Využite dlhý rad dokonale prepracovaných editačných nástrojov PhotoDirectoru na úpravu fotografií a vytvorte z ich prezerania umelecký zážitok. Využite širokú škálu ponúkaných funkcií na úpravu reality kombináciou farebných vrstiev s efektom Glitch Art, preskupením alebo nechajte rozpadnúť časti obrazu pomocou efektu disperzie, optimalizujte zaostrenie pomocou efektu Bokeh, alebo obohaťte obrázky o svetelné lúče.

Cyberlink Director Suite 365

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


AudioDirector – komplexný nástroj pre špičkovú zvukovú produkciu

AudioDirector je intuitívny softvér vybavený mnohými nástrojmi a efektmi na prácu s audio produkciou. Celý zvukový projekt z aplikácie AudioDirector možno priamo exportovať do aplikácie PowerDirector. S nástrojmi umelej inteligencie dokážete vytvoriť perfektné prostredie na nahrávanie odstránením nárazov vetra, reverbov a ozvien zo zvukových klipov, takže budú jasne počuť dialógy a zvuky okolia. Zo skladieb môžete odstrániť vokály prostredníctvom profesionálnych tónových filtrov a vytvoriť nedotknuté instrumentály.

Cyberlink Director Suite 365

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


ColorDirector – farby pod kontrolou

ColorDirector vám umožní opraviť, vyvážiť a štylizovať farby videozáznamu pri práci s PowerDirectorom. Použite masky a vytvorte efektné farebné zámeny. Automaticky replikujte farebný štýl z ľubovoľného referenčného videa. Vytvorte konzistentný a profesionálny vzhľad videá s harmonizovanými farbami a dokonalým osvetlením a kontrastom. Vaše video bude krištáľovo čisté s využitím nástrojov na automatické odstraňovanie hmly a redukciu šumu.


Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Určenie Pre domácnosti, Pre firmy
Druh SW Video
Produkt Cyberlink Director
Doručenie licenčného kľúča E-mail

Typ licencie

Typ licencie Elektronická licencia

Licencia

Spôsob licencovania Predplatné
Počet zariadení 1
Dĺžka predplatného 12 mesiacov
Prenositeľnosť licencie Nie
Zemepisné obmedzenie aktivácie Iba v EÚ

Kompatibilita

Typ zariadenia PC
Operačný systém Windows
Spôsob inštalácie Na stiahnutie (elektronicky)

Jazyková verzia

Jazyková verzia všetky európske jazyky

Typ softvéru

Typ softvéru Editácia hudby, Úprava videa
Kód:  SWlC0016c
Produktové číslo:  cybeDRS365

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11