Obnoviť stránku

Crash Time III

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Crash Time III

V pořadí již čtvrtá hra založená na populárním seriálu Kobra 11. Koncept hry je stejný jako u předchozích dílů a hra se vlastně každým rokem stále vylepšuje (celá série také používá stejný a neustále vylepšovaný engine). Tentokrát autoři zapracovali na lepší fyzice a modelu poškození. Tvůrci si pro nás připravili přes 70 misí, které se odehrávají na ploše třiceti dvou kilometrů čtverečních. Dále zde naleznete 40 různých vozidel, od policejních až po různé nákladní vozy.
Mise jsou prakticky stejné, jako v předchozích dílech, budete zatýkat nebezpečné zločince, zachraňovat město před zničením a užijete si i honičky s různými zločinci. Příběh se točí kolem teroristů kteří chtějí zavraždit důležitého politika. Ben Jäger a Semir Gerkhan mají pouze osm dní a jejich úkolem je atentátu zabránit za každou cenu. Další novinkou v sérii jsou achievementy. 
Hra je dodávána formou elektronické distribuce. Po zakoupení obdržíte všechny potřebné informace a návod na stažení instalátoru hry. Nic tedy nebrání tomu, abyste si skvělý herní zážitek za nízkou cenu mohli dopřát již dnes.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Pretekársky

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov

Verzia

Platforma PC – na stiahnutie

Platforma/licencia

Platforma PC

Minimálne požiadavky

Rad procesora Intel Pentium IV
Frekvencia procesora 3,2 GHz (3,2 GHz)
Grafická karta ATI Radeon X800, nVidia GeForce 6600 GT
Verzia Direct X DirectX 9.0c
Pamäť RAM 1 GB
Potrebný priestor 4,2 GB
Kód:  MM00000246
Produktové číslo:  410555cd-2445-417e-8d13-0c844796ca9d

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07