Obnoviť stránku

Co to žere a kde to spí

E-kniha, Česky
5 4 hodnotení
7,61 €

Co to žere a kde to spí

Samostatný román z edície Európska space opera od obľúbeného českého autora.

Obrovské vesmírne prekladisko Teranga (čiže Terminál Sycango) je okrem pristávacích a odletových rámp kompletne vybudované pod povrchom planéty a personál tvorí jedenásť tisíc ľudí a vyše dvetisíc androidov. V podstate ide o mesto s kompletným vybavením a servisom.
Všetko funguje tak, ako má, až do chvíle, než sa začnú strácať ľudí. Na Zemi sa o tom nič nevie, kým sa nestratí dcéra námestníka baltimorskej FBI. Námestník na Teranga pošle vyšetrovateľku Moira Glaceovou. Jednak mu bola protivná a potreboval sa jej zbaviť, jednak mu bolo jasné, že ak má na Teranga niekto šancu niečo vyšetriť, tak jedine drzá neriadená strela, čo Moira je.
Agentka hneď po prílete pochopí, že je votrelcom v dokonale funkčným, ale zároveň dokonale uzavretom systéme, ktorý za všetkých okolností držia pri sebe, a to vrátane umelej inteligencie, riadiace všetok prevádzku Teranga. Ostatne inak by to ani nešlo, pretože čierny obchod (zbrane a drogy) tvorí tridsať percent prevádzky prekladiska. Systém si veľmi rýchlo zanalyzuje, že Moira ten svoj vyšetrovací ňufák strčila príliš hlboko do jeho štruktúry, a teda už sa na Zem vrátiť nemôže. Moira má však na vec úplne iný názor.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Petr Heteša
Počet strán 442 strán
Rok vydania 2019
Nakladateľ Brokilon
Jazyk Česky
Kód:  EK32204
Produktové číslo:  978-80-745-6474-1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09