Obnoviť stránku

Čo keby sme žili spoločne?

Film
4,0 5 hodnotení

Čo keby sme žili spoločne?

Annie, Jean, Claude, Albert a Jeanne sú nerozlučnými priateľmi viac ako štyridsať rokov. Keď im pamäť i srdcia začínajú pomaly vypovedať službu a na obzore je prízrak domova dôchodcov, vzoprú sa a rozhodnú sa žiť spoločne. Nápad je to prinajmenšom bláznivý. Avšak aj napriek tomu, že občasné nezhody prebúdzajú staré a zasunuté spomienky, začína sa tu nádherné dobrodružstvo - spoločný život v komunite.

V sedemdesiatichpiatich rokoch! Snímka s hviezdnym hereckým obsadením (Jane Fonda, Pierre Richard, Géraldine Chaplin a ďalší) režíroval francúzsky režisér a scenárista Stéphane Robelin, ktorý začínal v deväťdesiatych rokoch krátkymi filmami a následne dokumentami. Jeho celovečerným hraným debutom bola snímka Real Movie (2004). Film Čo keby sme žili spoločne? je jeho druhým hraným filmom, ktorý zaznamenal veľký divácky úspech v Európe i v USA.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 520
Kvalita Full HD (1080p)
Rok vydania 2011
Scénar Stéphane Robelin
Titulky České
Žáner Drama, Komédie

Réžia

Réžia Stéphane Robelin

Herci

Hrajú Pierre Richard, Claude Rich, Geraldine Chaplin, Guy Bedos, Jane Fonda

Dĺžka

Dĺžka 96 min

Produkcia

Produkcia Nemecko, Francúzsko
Kód:  AVCA0013

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04