Obnoviť stránku

Císařské spiknutí

E-kniha, Česky
9,55 €

Císařské spiknutí

Císař Zikmund Lucemburský, sotvaže konečně usedl na český trůn, umírá. Jeho manželka krásná a smyslná Barbora Celská intrikuje za jeho zády a chce se zmocnit vlády v Čechách a v Uhrách. Pomoci jí v tom má nejen její milenec Michal Országh, ale především husitští šlechtici Hynce Ptáček z Pirkštejna a Aleš Holický ze Šternberka.

Prosadí císař jako svého nástupce Albrechta Habsburského, nebo se Barboře podaří zkřížit jeho plány a chopit se moci? Pod dojmem popravy Jana Roháče z Dubé se v Čechách znovu zvedá odpor proti Zikmundovi. Zdá se, že spiklenci si nemohli vybrat lepší okamžik k uskutečnění svých záměrů. Mladá autorka Anna Březinová líčí dávný dramatický příběh plný vášní, intrik, lásky a zrady, od něhož se rozhodně neodtrhnete.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Jan Bauer
Počet strán 224 strán
Rok vydania 2022
Nakladateľ Moba
Jazyk Česky
Kód:  EK12995
Produktové číslo:  978-80-279-0468-6

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03