Obnoviť stránku

Cigaretka na dva ťahy (SK)

Audiokniha
5 1 hodnotení
11,90 €

Cigaretka na dva ťahy (SK)

Denník dobrého detektíva 25.

Ubehol presne rok od vraždy na brehu rieky a od vraždy Tibora Hakla – jedného z kapitánov Bossa podsvetia. V oboch prípadoch zohrali dôležitú úlohu Krauzove kontakty na podsvetie. Občas sa vypečení kamaráti z detstva zídu aj detektívovi z oddelenia vrážd.
Našťastie Tiborovu mŕtvolu nikto neobjavil, oficiálne sa nevyšetrovalo, nikto nepátral po súvislostiach. Jedine Burger tušil, že jeho žiak mu prerástol cez hlavu – ak nie profesionálne, tak v riskovaní určite. No v polovici deväťdesiatych rokov sa aktivizovalo nielen podsvetie, ich metódy sa pokúsili napodobniť aj iní. Hoci amatéri, v brutálnosti vraždenia si s podsvetím vôbec nezadali. Na jar 1995 sa chlapcom z oddelenia vrážd dostal na stôl prípad vodiča dodávky – chlapca zastrelili a upálili v aute. Hrozná smrť, desivé zohavenie mŕtvoly, ťažký kriminálny zločin. No nielen pátranie po vrahovi trápilo Krauza a Chosého, ako vždy, aj tentoraz prišiel problém ruka v ruke s ešte väčším...

Napsali o knize Cigaretka na dva ťahy

Ke Dánovým knihám už není ani co psát...čtou se výborně, hlavní hrdinové jsou už jako moje rodina. Co dodat, další dobrá detektivka.

Hodnocení na databazeknih.cz

Dominik Dán

Dominik Dán viac ako dvadsaťpäť rokov vyšetruje zločiny. Vďaka osobným kontaktom s vrahmi, lupičmi, únoscami a s inou „lepšou spoločnosťou“ pochopil nepísané zákony podsvetia. Pri písaní mrazivo autentických detektívnych príbehov čerpá z vlastných bohatých skúseností.
Autorsky spolupracoval pri tvorbe slovenského seriálu Kriminálka Staré mesto. Všetky jeho knihy vyšli vo Vydavateľstve SLOVART a publikovania audiokníh sa v skvelom podaní Mariána Geišberga zhostila firma PUBLIXING Ltd.

Marián Geišberg

Marián Geišberg je slovenský herec a pesničkár. Vyrastal v Myjave, kde aj v súčasnosti žije. Vyštudoval herectvo, najskôr pôsobil v Divadle Jonáša Záborského v Prešove, potom v Divadle SNP v Martine a Trnavskom divadle. Vďaka svojmu výzoru a zaujímavo zafarbenému hlasu už od začiatku svojej divadelnej kariéry hráva charakterové úlohy v dramaticky vypätých situáciách. Okrem toho účinkoval v niekoľkých filmoch a viacerých televíznych inscenáciách. Je známy aj ako folkový pesničkár - autor aj interpret. Okrem CD Nápoky a Neladí, nevadí mu vyšli zbierky poviedok Ono ma to poje a Prejsť prahom a zavrieť dvere.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 10:24:17

Autor

Autor Dominik Dán
Interpret Marián Geišberg

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 587 MB
Kategorie Audioknihy, Detektívky, thrillery, Zahraničná literatúra
Série Naše Mesto (audio)
Diel série 25
Jazyk Slovensky
Kód:  AK1A883
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01