Obnoviť stránku

Čierna princezná a ryšavý poddaný

E-kniha, Slovensky
4,90 €

Čierna princezná a ryšavý poddaný

Čierna princezná a ryšavý poddaný, kniha prvá je prvý diel románu napísaného mladou autorkou, ktorej cieľom nebolo dostať svoje dielo k čitateľom ale čitateľov do príbehu k hlavným hrdinom. Síce názov obsahuje slovo princezná a poddaný, no jedná sa skôr o metaforu ako o príbeh spred pár storočí z kráľovského dvora. Hlavnou postavou je Mária Elena Orntová (priateľmi nazývaná Nena), osemnásťročné dievča tvrdohlavej a arogantnej povahy (princezná), ktorá spozná po presťahovaní Olivera a Jamesa, chudobnejších no milých, usmievavých, svojských, vtipných susedov, dvojčatá. Naučí sa smiať, mať rada, ľúbiť, robiť veci pre druhých, no dokonca aj plakať a smútiť. Ako dopadne takéto spojenie skúšané osudom? Je jeden z nich jej osudovou láskou (poddaný)?  Nech sa páči, vojdite do príbehu a dozviete sa.
Nena Turner je slovenská spisovateľka z Prešova, narodená v roku 1991 pod znamením váhy. Z literatúry obľubuje fantasy, romány, anime komiksy a sama o sebe tvrdí, že je prehnanou romantičkou. Čo sa týka jej tvorby, tak píše od dvanástich rokov a odvtedy je Nena Orntová jej hlavnou postavou s ktorou sa v každom diele stotožňuje. Jej snom je vydať rad románov a poviedok pri ktorých by bola Nena Orntová nástrojom ako vtiahnuť čitateľov do deja a odbremeniť ich od každodennej reality (nudy, smútku, negatívnych emócií).  

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Nena Turner
Počet strán 230 strán
Rok vydania 2014
Nakladateľ Vydavateľstvo Elist
Jazyk Slovensky
Kód:  EK9959
Produktové číslo:  999-00-001-2613-2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02