Obnoviť stránku

Chcem zmeniť svoj život, ale nemám na to čas

E-kniha
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Chcem zmeniť svoj život, ale nemám na to čas

Chceli by ste mať viac času na splnenie svojich snov a želaní? Venujete väčšinu času povinnostiam a zostáva vám ho málo na odpočinok, sebazdokonaľovanie či rodinu? Snažíte sa až na hranicu potreby všetkých okolo seba? Chceli by ste, aby vám niekto pomohol v domácnosti, aby ste mali viac času užívať si život? Potrebovali by ste viac času a peňazí, aby ste mohli prejsť na uspokojivejšiu prácu a životný štýl?

Ak áno, potom je táto kniha určená práve vám. Nájdete v nej odvahu aj návod, ako si vytvoriť radostný, zmysluplný a úspešný život. Ak máte predstavu, ako by sa váš život zlepšil, keby ste mali viac času, ste na správnej ceste toto svoje želanie uskutočniť. Dokážete to! Voľný čas nehľadáme, voľny´ čas si vytvárame. Či už máte na čas akýkoľvek názor – že ho máte veľa, alebo že ho nemáte dosť –, máte v každom prípade pravdu!

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Doreen Virtue
Počet strán 288 strán
Rok vydania 2014
Nakladateľ Synergie Publishing
Kód:  EK12082
Produktové číslo:  978-80-737-0282-3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17